Hogyan válassz természetes építőanyagot, ami egészségessé teszi az otthonod, anélkül, hogy el kellene engedned az egyéni elképzeléseidet?

Jelentkezz a 2023.10.31.-én 19:00-kor  megrendezésre kerülő Öko-Webináromra.

Szia! Célom, hogy beavassalak a természetes építőanyagokkal kapcsolatos rejtelmekbe. Lássuk csak, hogy miről is lesz szó: 

 • A legelejétől fogva figyelmet fordítok az ügyféligényekre és a látásmódokra, ami ezt a termékkört övezi, így mostanra egészen komplett csokorba tudtam szedni a kérdéseket, a tévhiteket és az esetleges kifogásokat, amiket eddig a vásárlóimtól hallottam a természetes építőanyagokról. Az Agyagfalak Kft első ÖKO-Webinárja tehát általánosságban ezekről fog szólni, azon belül is kiváltképp:
  • Miért értékes anyag a vályog? 
  • Hogyan képes egy komplett rendszerként összeállni a végére? Milyen megoldásopciók vannak nálunk a rétegrendekre? 
  • Miért nem igazak azok a látásmódok, mi szerint ez az anyag elavult, nem korszerű? 
  • Hogyan lehet vele dolgozni? Valóban nem bonyolultabb a kivitelezés a nem természetes anyagokhoz képest? 
  • Mit is jelent pontosan az egyedi design nálunk? Milyen érdekes megoldásokat tudunk prezentálni a kreatív felületeket megalkotni kívánó ügyfeleinknek? 
Days
Hours
Minutes

A Webinár élő, sőt a végén kérdezési lehetőség is lesz, ugyanis:  

Ha a Webinár közben adódna kérdésed, esetleg nem érintettem olyan témát, ami érdekelne Téged, bátran szóvá teheted a Webinár után, hiszen erre külön kérdezz-felelek lehetőséget biztosítok. 

 

Miért vagyok hiteles a témában? 

 

Várkonyi David vagyok és 2018 óta vezetem az Agyagfalak Kft-t. Célom és elköteleződésem feltárni azokat az értékeket és sokoldalú megoldásokat, amiket a természetes építőanyagok nyújtanak. Termékpalettánkat úgy állítottuk össze az évek során, hogy minden adott igényre tudjunk rendszermegoldásokat kínálni, komplett rétegrendeket ajánlani – akár beltéri- vagy kültéri falfelületről legyen is szó. Mi hiszünk benne, hogy az építőanyag megválasztásával óriási lépést tudunk tenni a saját, sőt a környezetünk jóllétéért. Ehhez a nézőpontunkhoz pedig természetesen gondosan kiválogattuk a leghitelesebb és legprofibb gyártókat. Működésünk alatt pedig nagyon sok szakmai partnerünk lett, akik segítségével nem csak a profi termékkel tudunk segíteni, de annak felhasználásában rejlő milliónyi lehetőséget is meg tudjuk mutatni. Több, mint 1400 fős követővel rendelkező Facebook oldalunkon folyamatosan prezentáljuk az elért és elérendő céljainkat, értékes tartalmakat osztunk meg a témában. 

Érdekel a környezettudatosság? A fenntarthatóbb megoldások felé orientálódnál, de nem rendelkezel még elég információval a témában ahhoz, hogy az támaszt nyújtson neked a döntéseidben? A webináron nem a termékeinket szeretnénk eladni, mi a látásmódot és az anyagot szeretnénk bemutatni, elmélyíteni az ezzel kapcsolatos szakmai tudást, ledönteni a falakat a témában. Gyakorlati tapasztalatokkal is készülünk a felhasználást illetően.

Hogy igazán naprakészek legyünk, szó lesz továbbá a trendekről és hogy miképpen tud egy ilyen anyag a trendekhez igazodni, sőt megmutatjuk, milyen praktikákkal tud úttörő is lenni a design terén. 

Véleményem szerint mindenki számára, akiben már felmerültek hasonló igények, értékes tartalmat fogunk átadni. A webinár végén külön kérdezz-felelek részt biztosítok, hogy ne maradjanak nyitott gondolatok a résztvevőkben. Sőt, egy ajánlattal is készülünk! Nem érdemes lemaradni..